Etyeki Sörmanufaktúra X BudaPrés – Apple Of The God ♻️
1 900 Ft
Karton ár (24 palack felett): 1710,-/palack)
Egy újabb kollab a sorban, ezúttal az Etyeki Sörmanufaktúrával: Apple of the God
Apple of the God – Almás, szegfűszeges, fahéjas, szegfűborsos savanyú sör, 6%-os alkoholtartalommal.
A Budaprés Cider csapata és az Etyeki Sörös arcok gondoltak egyet és megalkották a tavalyi közönségkedvenc Pear of the God testvérét (testsörét)! Ezúttal nem kellettmesszire mennünk, csak az etyeki Öreghegyig. Az ottani Ciderbrigád (Tokodi Tibi és Haberl Dani) merítettek egy nagyot a frissen szüretelt és préselt almaléből és ezt átgurítottuk a falu másik felére, Botpusztára. Huszti Márk kollégánk sör oldalról pakolta a tartályba a hozzávalókat. Persze alaposan csavartunk a tavalyi recepten, így került bele méz és szegfűbors is és egy kicsit vaskosabb alkoholtartalom. Így született meg az Apple of The God, az elixír, amitől még a halottak is feltámadnak! wink
Balling: 15°
IBU: 10
EBC: 9
Alkohol: 6 V/V%
Összetevők: almalé, árpamaláták, zabpehely, méz, komló, szegfűszeg, fahéj, szegfűbors, élesztő, k-szorbát
Készleten
Leírás
Egy újabb kollab a sorban, ezúttal az Etyeki Sörmanufaktúrával: Apple of the God
Apple of the God – Almás, szegfűszeges, fahéjas, szegfűborsos savanyú sör, 6%-os alkoholtartalommal.
A Budaprés Cider csapata és az Etyeki Sörös arcok gondoltak egyet és megalkották a tavalyi közönségkedvenc Pear of the God testvérét (testsörét)! Ezúttal nem kellettmesszire mennünk, csak az etyeki Öreghegyig. Az ottani Ciderbrigád (Tokodi Tibi és Haberl Dani) merítettek egy nagyot a frissen szüretelt és préselt almaléből és ezt átgurítottuk a falu másik felére, Botpusztára. Huszti Márk kollégánk sör oldalról pakolta a tartályba a hozzávalókat. Persze alaposan csavartunk a tavalyi recepten, így került bele méz és szegfűbors is és egy kicsit vaskosabb alkoholtartalom. Így született meg az Apple of The God, az elixír, amitől még a halottak is feltámadnak! wink
Balling: 15°
IBU: 10
EBC: 9
Alkohol: 6 V/V%
Összetevők: almalé, árpamaláták, zabpehely, méz, komló, szegfűszeg, fahéj, szegfűbors, élesztő, k-szorbát